O parte din produsele afisate pe siteul nostru sunt vandute de partenerii nostri, atent selectionati si monitorizati permanent. Fiecare partener OutletPeNet.Ro are propriile conditii comerciale, taxe de livrare sau retur, politica de retur care pot fi total diferite de politica comerciala sau taxele percepute de OutletPeNet.Ro, de aceea va recomandam a studia pagina dedicata partenerului.

Pentru fiecare produs afisat pe siteul nostru este specificat furnizorul produsului care poate fi OutletPeNet.Ro sau Partener OutletPeNet.Ro, mentiunea fiind “ produs vandute de… “

Dupa plasarea comenzii, veti primi pe mail o confirmare detaliata a comenzii dvs. in care vor fi specificati si furnizorii produselor comandate de dvs.

Procesul de comanda online este cel standard, produsul dorit, se transmite catre Cosul de cumparaturi prin apasarea butonului “Adauga in cos”.

In cosul de cumparaturi, poti avea simultan atat produse vandute si livrate de OutletPeNet.Ro, cat si de partenerii din Marketplace, grupate dupa partenerul care le comercializeaza. Sub fiecare grup de produse vei regasi toate taxele aferente comenzii precum si linkuri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere.

La fel ca si produsele vandute direct de OutletPeNet.Ro, produsele vandute de partenerii din Marketplace au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie .

Produsele OutletPeNet.Ro sau ale partenerilor Marketplace pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: card online, ramburs, si OP. Impreuna cu produsele comandate, vei primi facturi corespunzatoare de la fiecare partener din Marketplace.
Pentru plata ramburs, vei plati separat fiecare factura in momentul in care ti se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii din Marketplace se face direct de catre acestia, prin curier rapid, produsele find insotite de toate documentele aferente.

In cazul in care vei comanda simultan produse de la OutletPeNet.Ro si alti parteneri, vei primi cate un colet separat de la OutletPeNet.Ro si fiecare partener, in parte.

Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie vei primi la livrare un certificat de garantie , unde vor fi specificate toate detaliile legate de acordarea serviceului.

Garantia produselor achizitionate de la partenerii din Marketplace este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Partenerii din Marketplace au obligatia legala sa accepte returul produselor in 14 zile de la livrare dar pot oferi si alte facilitati, acestea fiind specificate in detaliu in pagina dedicata fiecaruia.

MENU

Selecteaza moneda
RONLeu românesc
Open chat