LIVRARE

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor, exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

  • Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.
  • Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Pret transport:

  • Transport GRATUIT pentru comenzi peste 500 Lei
  • Pentru comenzi sub 500 Lei, valoarea transportului este de 30 lei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului (oricare ar fi motivul invocat de acesta), OutletPeNet.Ro ofera posibilitatea clientilor de a-l returna.

Existe doua alternative in acest sens:

  • schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit, cu aceeasi valoare de achizitie;
  • recuperarea contravalorii acestuia.

Important: Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile lucratore de la primire in starea in care a fost primit de catre client. Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate fara semne de uzura.

Important: Daca comanda initiala a depasit 500 lei si a beneficiat de livrarea gratuita, in cazul unui eventual retur din suma totala se va oprii taxa de livrare initiala( 30 lei)

Plata transportului este suportata de catre client.

Pasul 1: Ambaleaza coletul corespunzator si asigurate ca toate produsele sunt in starea primita (nu returnam banii pe produse spalate sau deteriorate).

Pasul 2: Curierat: Trimiteti prin firma de curierat FanCourier la adresa str. Cetatea de balta nr 147, sector 6, Bucuresti, Cod Postal: 060966 Firma Big Brands Outlet SRL

Open chat