Conditii de returnare

Conditiile de retur:
A. Renuntarea la produsele cumparate ,prin comanda online sau telefonica ,fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta Ordonanta Guvernului nr. 34/2014.
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
Pasi de urmat:
a. Completati formularul de retur – Formularul de Retur; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
b. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati – produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!
c. In colet adaugati – certificatul de garantie (unde e cazul) si bonul fiscal ; 
d. Trimiteti coletul cu firma de curierat FanCourier str. Cetatea de Balta nr 147, sector 6, Bucuresti Cod Postal 060966, Tel: 0771230824 BigBrands Outlet S.R.L.
Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!
Important:
Produsele returnate, cat si ambalajul lor trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina: etichetele intacte ale produselor. 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru repararea sa (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN.
 


B. Produse defecte sau care prezinta deteriorari 
Costurile de retur si transport pentru produsul defect si produsul inlocuitor, sunt suportate de OutletPeNet.Ro. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
C. Produse livrate gresit 
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur si completarea tuturor campurilor de acolo. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de OutletPeNet.Ro . Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Va rugam sa completati pentru acest lucru Formularul de Retur. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de OutletPeNet.Ro .
Observatii generale – Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. 
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
De asemenea ne rezervam dreaptul de a selecta clientii si a nu onora comenziile clientilor care folosesc un limbaj injurios sau abuzeaza de dreptul de a returna produsele.
Din motive de igiena produsele din categoria “Lenjerie” nu se pot returna.*
*Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere,dresuri, sosete, etc). 
 

0 Reviews

Write a Review