MODALITATI DE PLATA

-Ramburs la primirea coletului. 

Se face la livrare marfii, in lei, la valoarea din momentul confirmarii prin email sau telefonice a comenzii.
Incasarea banilor se va face de catre agentul care efectueaza livrarea.

-Transfer bancar

-Posta Romana


LIVRARE SI RETUR

CARE ESTE TERMENUL DE RETURNARE A PRODUSELOR?

Un produs poate fi returnat in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2015.

MOTIVELE returnarii unui produs trebuie indicate in aceeasi zi in care clientul a primit produsul. Nu acceptam atentionari ulteriore ce au loc dupa desigilarea/dezlipirea etichetei/purtarea produsului.

CARE ESTE COSTUL UNUI RETUR?

Costul unui retur variza in functie de modalitatea aleasa(Clientul poate alege metoda prin care produsele ajung inapoi in magazinul nostru);

Costurile transportului tur-retur sunt suportate in totalitate de catre client. Produsele noastre sunt verificate si/sau pozate inainte de a fi ambalate in colete.

Dupa receptionarea produselor, vanzatorul este obligat sa achite contravalorea lor in maxim 7 zile, intr-un cont bancar indicat de catre client sau prin curierat/plic. Daca vanzatorul refuza sa returneze bani, ii se va interzice vanzarea de produse pe platforma OutletPeNet.Ro .

CARE ESTE PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR?

Contactati vanzatorul telefonic, precizand problema si motivul returnarii. In cazul in care solicitarea dumneavoastra nu a fost rezolvata telefonic, va rugam sa contactati suportul de la OUTLETPENET.RO.  Daca returul este aprobat, sunteti rugat sa returnati produsul in aceeasi stare in care l-ati primit (ambalaj, cutie, etichete) iar banii pe produs vor fi inapoiati, ramburs sau la alegere, alt produs similar cost procesat.


 ATENTIE ! ! !

Nu suntem raspunzatori pentru eventualele neintelegeri dintre vanzatori si clienti.

Vanzatorii care opteaza pentru vanzarea produselor pe OutletPeNet.Ro , trebuie sa onoreze exact produsele din poze. Daca sunt produse noi sau folosite, trebuie sa specifice in textul de prezentare a produselor.

Vanzatorii sunt obligati sa primeasca produsele retur daca clientul opteaza pentru a returna produsul.

Clientul trebuie sa anunte in aceeasi zi daca doreste sa returneze produsul, si motivul acestuia.

Clientii sunt rugati sa ofere stelute pentru vanzatori si produsele lor.

Daca un vanzator nu expedieaza cea ce vinde pe platforma OutletPeNet.Ro ,va fi sters din baza de date a site-ului si banat. Odata sters din baza de date, nu va mai avea dreptul sa foloseasca platforma OutletPeNet.Ro pentru vanzarea altor produse.

Clientii care comanda produse de pe platforma OutletPeNet.Ro si sefuza sa ridice coletul, vor fi banati automat.

Vanzatorii care incalca regulamentul mai sus mentionat, nu vor primi contravaloarea abonamentului inapoi.